Ik ben Marjolein van Niel en woon samen met mijn man en 3 kinderen (10, 8 & 7 jaar) op het prachtige Huisduinen (dorp bij Den-Helder). Wij hebben een lieve, leuke stabij Fijke en een poes Kitty en een kater Woepie.

Fijke is onze eerste stabij en zijn ontzettend blij met haar. Ze is dikke maatjes met mijn oudste zoon en hoe eigenwijs, ze ook is ze kan niks fout doen.

Het lijkt mij leuk om een keer een nestje te fokken, maar wel via de regels van de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhoun. Dit omdat ik op een verantwoordelijke manier wil fokken. Naast dat het mij leuk lijkt wil ik graag een bijdrage leveren aan het ras en op deze manier kan ik helpen het ras voort te zetten.

Mijn kennelnaam is “Fan It Strân Husidinia”. Dit betekent van het strand Huisduinen. Ons huis heet Husidina en vroeger heette Huisduinen, Husidina. Zo is het idee ontstaan dat ik Husidina in mijn kennelnaam wilde hebben staan. De kennelnaam “ut Husidina” mocht niet omdat deze te veel leek op een andere kennelnaam. Dus moest ik er nog wat bij verzinnen. We wonen bij het strand en kwam het idee van het strand Huisduinen. Zo is mijn naam ontstaan. Ik heb voor een kennelnaam gekozen zodat ik onze honden kan herkennen.