Vandaag op 30 januari rond 03:15 uur vond ik blokje levenloos in de werpkist aan.

Zaterdag woog Blokje nog haar geboorte gewicht. Dat is helemaal prima want vaak vallen ze bij het begin een beetje af. Zondag woog ze 260 gr. Tien gram lichter dan haar geboortegewicht. Maar ik maakte me nog geen zorgen. Ik dacht wel zal haar extra in de gaten houden en haar aan de achterste tepel blijven aanleggen.

Op advies even gekeken of de gehemelte dicht zat en die zat gelukkig dicht. Voor de zekerheid toch even nutridrops gegeven om haar aan te laten sterken.

Zelf slaap ik op de bank en wordt wakker als er een pup piept of als ze aan het zuigen zijn. Ik zag dat ze de tepel slecht vastpakte dus heb haar geholpen en toen heeft ze nog wat gedronken.

Ik dacht als ze het volgende moment de tepel weer slecht pakt, dan probeer ik puppy melk via een flesje te geven. Maar dat was helaas al te laat.

Bij de geboorte moest ik er ook al even op gang helpen. Ik denk dat ze toch iets gemankeerd heeft.

Wij hebben blokje in de tuin begraven en hebben met zijn allen wat tranen gelaten om Blokje. Je weet dat dit in de eerste 10 dagen kan gebeuren. Maar je hoopt dat zoiets niet gebeurd. Wat hebben we ook fijne mensen om ons heen die met je meeleven.

Wij geven dit verlies een plekje en zullen alle liefde en zorg aan de andere drie pups geven.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *