Wat gaat de week snel voorbij. De pups beginnen steeds meer te lopen en sinds vandaag (maandag 10) januari beginnen ze ook een beetje met elkaar te spelen.

bezoek

Afgelopen week hebben we ook wat bezoek gehad van pup kopers maar ook van vrienden. De kinderen hebben deze week voor het eerst de puppy’s op schoot gehad en geknuffeld.

Wat was het gezellig en wat fijn om te zien hoe enthousiast de pup kopers zijn. Ik heb de pup kopers gevraagd of ze een knuffeltje mee wilden nemen, waar zij mee geslapen hebben. Dit zodat de pups ook aan de geur van de kopers kunnen wennen, deze wordt weer omgewisseld als ze weer langs komen. Dinsdag 11 januari komt de laatste pup koper langs en dan zal er nog een knuffeltje bij komen.

De volgende bezoekjes zijn alweer gepland. Heb er nu al weer zin in

Nagels knippen

Maandag 10 januari heb ik de nagels van de pups geknipt, deze waren erg scherp en voor Fijke is het ook wel lekker als de scherpe randjes eraf zijn. Geen scherpe nagels meer die in haar tepels prikken

Verrast

In de afgelopen weken ben ik ook erg verrast. Zo heb ik mooie bossen bloemen gekregen en heb ik zelfs een pakketje bezorgd gekregen van kadootje van mootje met een heel lief kaartje.

Trouwens is wel een leuke site om even op te kijken. Zo hebben ze leuke baby’s kado’s en musthaves. Dus zoek je een leuke kraam-, juf en meester cadeaus, leuke stickers om je traktatie mee op te pimpen of juist een leuke armbandje met naam (deze moet ik ook eens bestellen ;-)) , Dan is kadootje van mootje zeker een aanrader.

Ow en voor de mensen die denken of ze aan mij gevraagd heeft of ik haar site wil promoten is het antwoord NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!. 🙂 Ik heb mijn hond bij haar vandaan en ze is mijn schoonzusje. Als ik haar site niet leuk had gevonden had ik het natuurlijk ook niet gepromoot.

.


Je houd misschien ook van..

2 reacties

 1. Hoi Marjolein,
  Ik heb je vandaag ontmoet met Fijke op Huisduinen. Jouw hond vind ik een heel leuke hond. Ik zou graag op de wachtlijst geplaatst willen worden bij jou voor een pup van Fijke of van haar dochter als die zover is. Ik heb nog wel even geduld.
  Veel succes met de pups en tot horens/ ziens.

  Groetje, Maj

  1. Hoi Maj,

   Mijn advies is om je ook in te laten schrijven bij de rasvereniging. Je kan daar altijd aangeven dat jouw voorkeur naar mij gaat. Mocht het bij mij om wat voor reden niet lukken of je bent er eerder aan toe, dan scheelt dat wachttijd. Mijn volgend nestje zal denk ik pas over 1,5 jaar zijn en met de dochter van Fijke zal het ongeveer 2,5 a 3 jaar duren.

   Leuk dat je zo enthousiast bent over het ras.

   O’ja als je je inschrijft bij pup bemiddeling krijg je ook een leuk stabij boek 🙂
   Bij deze de link om je in te schrijven: https://www.nvsw.nl/pups/pupinformatiedienst

   Groet,
   Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *