De tijd is voorbijgevlogen en onze Stip, roepnaam Nynke, heeft gisteren het nest verlaten. De pups waren toen precies 8 weken oud.

Ik zat er niet tegenop, maar dat komt omdat ik hele leuke nieuwe pup eigenaren heb voor mijn pups. Al zeg ik het zelf 😉

Al merkte ik wel dat ik in de ochtend weinig kon hebben. Ik dacht dat de kinderen gewoon op school zouden zitten, maar ik was hun studiedag vergeten. Dus het werkte niet mee, dat ze rond liepen in huis. Ik vond al snel dat ze in de weg liepen en wilde alles gewoon even goed klaarmaken voor de pup kopers kwamen. Ik moest ook nog even naar het kantoor van mijn man om het koopcontract nog 2x uit te printen. Hij had het namelijk maar 1x uitgeprint en had er 3 gevraagd. Ach, kan gebeuren.

Al bij al was ik ruim van te voren klaar en heb ik met Maximiliaan het pakketje ingepakt wat ik mee geef aan de nieuwe pup kopers. Zal een foto plaatsen bij nieuwe baasjes als alle pups weg zijn. Al zit niet overal het zelfde in 😉 mijn zoon Maximiliaan heeft voor zijn lieveling pup nog iets super liefs gemaakt. Hier heb ik best een traantje om gelaten Isabella had een bloem geknutseld, dus deze nieuwe baasjes zijn extra verwend.

cadeautje van Maximiliaan

Maar wij zijn ook verwend, hebben een lief kaartje gekregen, mooie bos bloemen, foto van Stip, lekkere chocola (hebben de kids opgegeten) en een kluif voor Fijke.

Wat leuk om te zien dat ze zo blij zijn met hun Stip en hoe wij voor de pups hebben gezorgd. Hier doe je het toch ook voor.

Inge en Toon bedankt hiervoor. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier met jullie Nynke.
Wij komen snel een keer langs om te kijken hoe het met jullie en Nynke gaat.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *