Waar zal ik beginnen. Vertellen is niet mijn ding, maar zal toch een poging wagen. Met kerst verwachten wij puppy’s. Best spannend allemaal. In het voorjaar heb ik ook geprobeerd mijn hond (Fijke) te laten dekken, maar dat was helaas niet gelukt. Maar op vrijdag 22 & zaterdag 23 oktober is het gelukt om Fijke te laten dekken met een hele mooie reu. Ben je benieuwd hoe de dekking is gegaan lees verder op dekking.

Ik heb een website maken maar uitgesteld tot dat ik wist dat Fijke drachtig is. Achteraf gezien had ik beter eerder kunnen beginnen. Het gaat mij toch niet zo makkelijk af. Al ben ik best tevreden met het resultaat. In ieder geval wens ik je veel lees plezier.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *