Het is allemaal weer gelukt en wij, eigenlijk Fijke, hebben 4 prachtige pups.
Fijke heeft 2 reuen en 2 teven op de wereld gezet. In geboorte van het Ingels nest kan je lezen hoe de bevalling is gegaan.

De eerste nachten zal ik op de bank slapen. De eerste nacht was ik veel wakker, want hoorde elk geluidje. Maar heb de nacht overleefd. Aantal keer naar Fijke toe omdat er een pup of meerder piepte. Meestal was Fijke dan verplaats en lagen de pups niet meer bij haar. Dus even terug leggen bij moeders, waarna ik zelf ook weer op de bank kroop.

Hoop dat de eerste twee weken snel voorbij zijn, want de eerste dagen kan nog van alles gebeuren. Maar we gaan er weer voor.

Mocht ik tegen dingen aanlopen heb ik veel mensen om mij heen die ik kan spreken voor advies. Net als mijn vorige nest heb ik een aantal mensen waar ik veel contact mee heb. Dit is Monique, mijn schoonzusje, en fokker van Friese stabijkennel fvan ‘e wylde see. Liesbeth, zij is van de vereniging en fokker van de stabijkennel fan de Haersterwei.
Niet te vergeten Wybren. Wij hebben samen de fokkerscursus gevolgd. Hij heeft samen met zijn vrouw Adri de friese stabijkennel fan it Swarte paed.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *