De eerste week zit er alweer op. Helaas hebben wij 1 pup verloren. Maar hebben nog drie prachtige pups, die het erg goed doen. Het blijft genieten. Ondanks het verdriet wat wij om blokje hebben gehad.

Vandaag ben ik gebeld door pup bemiddeling dat zij de nieuwe eigenaren op de hoogte willen gaan stellen. Dus zal binnenkort wel een telefoontje krijgen. Is trouwens niet pas de eerste keer dat ze gebeld hebben. Rond de bevalling bellen ze ook. Dit om te kijken hoe het gaat en/of de pups al geboren zijn of om te kijken hoe het met de pups gaat.

Met 1 van de pup kopers heb ik al contact gehad voordat de pups geboren werden. Zij hadden mij al benaderd. Mensen die mij van te voren benaderen wil ik altijd op bezoek hebben gehad, voordat de pups er. Mijn gevoel moet goed zijn als iemand hier is. Vind het ook belangrijk dat de nieuwe eigenaren weten waar ze een hond vandaan halen. Zo merk je ook snel of ze moeite willen doen voor een hond. In mijn blog Het is bijna zover heb ik ook een stukje geschreven waarom het belangrijk is om langs te komen.

De pup kopers die langs zijn geweest stonden al een lange tijd op de lijst bij de vereniging (oktober 2021).
Ik kon ze natuurlijk niks beloven omdat ik niet wist hoeveel reuen of teven ik kreeg. Maar kon ze blij maken dat ik in ieder geval een Reu voor ze heb.

Ik kan dus drie mensen blij gaan maken, van de wachtlijst.
Soms krijg ik de vraag of ik de pups, aan de mensen die voorgedragen worden, moet verkopen. Dit is niet het geval. Uiteindelijk bepaal ik of ik mijn pups aan die eigenaren wil verkopen.

Het hangt natuurlijk van veel dingen af. Ik wil daarom ook de nieuwe pup eigenaren een aantal keer op nestbezoek hebben, dit om ze beter te leren kennen, maar ook om te kijken of een pup van dit nest geschikt voor hun is. Ook de nieuwe eigenaren hebben het recht om aan te geven als ze geen pup van mij willen.

Ik ben in ieder geval benieuwd wie het zijn en hoop dat ik net zulke leuke kopers heb als mijn vorige nest.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *