Het is al een hele tijd geleden dat ik wat geschreven heb. Elke keer kwam het er niet van.
Nu moet ik er toch maar even voor gaan zitten om wat stukjes te schrijven.

Ondertussen eten de pups al 4x per dag rauw vlees van het merk carnibest.
Ik ben begonnen in week 4 met een klein soep balletje tartaar. De groei gaat lekker door en ze komen allemaal goed aan. Afgelopen zondag heb ik doorgegeven welke pup naar wie gaat. Iedereen was erg blij en hoopte op de pup die ze nu krijgen. Het had zo moeten zijn.

De laatste weken zijn nu in zicht en dinsdag 15 februari gaat de eerste pup naar zijn nieuwe baasje. Afgelopen Woensdag 2 februari is Raad van Beheer langs geweest om te chippen. Donderdag 3 Februari hebben de pups een bezoekje gebracht aan de dierenarts.

Wat zal het straks wennen zijn als de pups weg zijn. Gelukkig houd ik zelf één pup en krijgen de overige de overige drie geweldige baasjes. Ik denk en hoop dat we zeker contact zullen houden met elkaar. Maar daar zal ik in de toekomst vast nog wat over gaan schrijven.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *