Ying Yang gaat nu door het leven als Kessi. Wat krijgt ze twee lieve baasjes die voor haar gaan zorgen.

Ik zeg dat ik er niet tegenop zit, maar me emotie speelt nu toch wel langzaam mee. In de ochtend was ik toch weer onrustig en hoopte dat ik alles goed had voorbereid. Gelukkig zijn de dingen gelukt die ik wilde doen. Had niks lekkers in huis dus maar gauw even een haverkoek gebakken.

Onder het genot van een bakje koffie en een stuk haverkoek alles doorgenomen. Zo hebben de nieuwe eigenaren een heel pakket meegekregen.

Ook nu weer een hele lieve reactie gekregen over hoe ik het heb gedaan als fokker met de pups. Het is mijn eerste nestje dus dat was ook wel even spannend. Ik heb mijn hele ziel en zaligheid er ingestoken. Hoe mooi is het dan dat je zulke lieve reacties krijgt van de nieuwe pup koper en dat ze blij zijn dat ze hun pup bij jou vandaan hebben.

Wij zullen Ying Yang denk vaker zien dan de andere pups omdat er toch een vriendschappelijke band is ontstaan. Beide mannen rijden motor (ik ook ;-)) en Sanne en ik hebben veel overeenkomsten.

Sanne en Wouter bedankt voor het mooi bloemstukje en de lieve woorden.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier van jullie Kessi hebben als wij van onze Fijke.

Tot snel!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *