Met Fijke gaat het goed en ben erg benieuwd hoeveel pups we uiteindelijk hebben. Aankomende vrijdag, volgende week vrijdag en zaterdag ga ik kennis maken met eventuele pup kopers, heb er erg veel zin in.
Ik kan nog niks toezeggen, en het gevoel moet goed zijn aan wie ik mijn pups verkoop. De mensen die op mijn eigen wachtlijst willen staan wil ik graag voor de bevalling van de hond zien. Ik hoor je ondertussen denken waarom kan je niks toezeggen? Ten eerste weet ik niet precies hoeveel pups ik krijg (echo 6 a 7 pup), weet de aantallen van de teefjes en reutjes nog niet, verkoop minimaal de helft van de aantal teefjes/reutjes via de vereniging. Het hangt dus van verschillende factoren samen. Ik zal een voorbeeld geven: stel ik heb 2 teven en 4 reuen, dan moet ik 1 teef en 2 reuen via de vereniging verkopen. Zelf wil ik 1 teef houden, dus als ik iemand op mijn eigen wachtlijst heb voor een teef moet ik diegene teleurstellen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *