Stijn heerlijk in het zonnetje bij zijn nieuwe baasjes

Vorige zondag (20-02-2022) is de laatste pup opgehaald. Ons Hartje is nu al weer een week bij zijn nieuwe baasjes. Zijn roepnaam is Stijn. Wat heeft Stijn toch twee leuke nieuwe baasjes en wat zal hij heeft hij het al heerlijk bij hun nieuwe baasjes.

Ik heb er vorige week ook niet teveel stil bij kunnen staan, omdat we dat weekend ook de verjaardag van Maximiliaan hadden gevierd. Het scheelt ook dat we 1 pup zelf hebben gehouden, dus het was niet ineens heel stil in huis. Moet zeggen nu ook wel weer heerlijk dat alles opgeruimd is.

Stijn met zijn mooie halsband

Ondanks de verjaardag op zaterdag en zondag middag, heb ik alles weer klaar kunnen maken om de overdracht goed te laten verlopen. Isabella heeft zelfs nog een mooie halsband gemaakt voor Stijn

Ron en Nelleke hadden geluk met een lekker stukje gebak van multi vlaai. De kids maar even naar boven achter de spelcomputer en tv gestuurd (vonden ze niet erg), zodat wij rustig alles door konden nemen. Na lekker gekletst te hebben en alles afgerond te hebben was het tijd om een lieve Stijn mee te nemen.

Fijke en Schimmel, roepnaam Pleun, miste hun zoon en broer wel. Maar gelukkig waren ze snel gewend aan de nieuwe situatie.

Maar wat zijn wij weer verwend door de nieuwe baasjes. Heerlijke chocolade en wijn gekregen.

Wat ik het allermooiste vind en blijft is dat je ziet hoe blij en enthousiast de nieuwe baasjes zijn en de lieve woorden die ze tegen je zeggen. Wat wil je nog meer als fokker!

Ron en Nelleke nogmaals bedankt voor al dit lekkers en ik wens jullie heel veel geluk en plezier met jullie Stijn. Wij komen binnenkort de stamboom brengen zodat we kunnen zien hoe het met jullie en Stijn gaat.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *